Info

Vaasan tiedekarnevaalit

Vaasan tiedekarnevaalit on yleistajuinen ja monikielinen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille tieteestä ja tutkimuksesta kiinnostuneille. Marraskuun 19.–20. päivänä järjestettävä tapahtuma tarjoaa yhteensä 45 tuntia keskusteluita, luentoja ja esityksiä.

 

Ohjelmaosiot liittyvät seitsemään eri teemaan. Ne ovat useimmiten 30 minuutin pituisia; sitä pidempien ohjelmaosioiden kesto ilmenee ohjelmatekstistä. 

 

Muista myös Science Slam 20.11. klo 13–15, jossa tieteen asiantuntijat kisaavat  ja esittävät tutkimustaan niin nopeasti ja viihdyttävästi kuin mahdollista!

Kuinka voin osallistua?

Tiedekarnevaalit on täysin ilmainen tapahtuma, johon kaikilla on vapaa pääsy. Vieraile neljällä eri tapahtumapaikallamme tai seuraa tapahtumaa Kauppakeskus Rewellistä ja Draama-salista livestriimin kautta.

Osoitteet ja liikenneyhteydet

Kauppakeskus Rewell

Ylätori 2, Vaasa

Vaasan pääkirjasto

Kirjastonkatu 13, Vaasa

Akateeminen Kirjakauppa Gros

Vaasanpuistikko 18, Vaasa

Taksilla ja autolla

Taksi Vaasan taksitolpat löytyvät Vaasan kaupungintalon edustalta (Hovioikeudenpuistikko 8)  ja postitalon edustalta (Hovioikeudenpuistikko 23). Lisätietoa Taksi Vaasan sivuiltaOmalla autolla tulevat voivat pysäköidä esimerkiksi Toriparkkiin, josta on lyhyt matka kaikkiin tapahtumapaikkoihin. Vaasan kaupunginkirjaston ulkopuolelta löytyy aikarajoitettuja pysäköintipaikkoja. 

Joukkoliikenne

Bussilinjat 1-9 liikennöivät Vaasan keskustaan. Katso reitit ja aikataulut Vaasan kaupungin verkkosivuilta.