Info

Vaasan tiedekarnevaalit

Vaasan tiedekarnevaalit on yleistajuinen ja monikielinen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille tieteestä ja tutkimuksesta kiinnostuneille. Marraskuun 17.–18. päivänä järjestettävä tapahtuma tarjoaa yhteensä 36 tuntia keskusteluita, haastatteluja, luentoja ja esityksiä kolmessa tapahtumapaikassa Vaasan keskustassa.

Kuinka voin osallistua?

Tiedekarnevaalit on täysin ilmainen tapahtuma, johon kaikilla on vapaa pääsy. Ohjelma järjestetään kolmella tapahtumapaikalla Vaasan keskustassa. Voit seurata ohjelmaa myös livestriimin kautta.

Tapahtumapaikat

Voit seurata Tiedekarnevaalien ohjelmaa kolmessa eri tapahtumapaikassa: kauppakeskus Rewell, kulttuurinäyttämö Ritz sekä ravintola Loftet.

Osoitteet ja liikenneyhteydet

Taksilla ja autolla

Taksi Vaasan taksitolpat löytyvät Vaasan kaupungintalon edustalta (Hovioikeudenpuistikko 8)  ja postitalon edustalta (Hovioikeudenpuistikko 23). Lisätietoa Taksi Vaasan sivuiltaOmalla autolla tulevat voivat pysäköidä esimerkiksi Toriparkkiin, josta on lyhyt matka kaikkiin tapahtumapaikkoihin. Vaasan kaupunginkirjaston ulkopuolelta löytyy aikarajoitettuja pysäköintipaikkoja. 

Joukkoliikenne

Bussilinjat 1-9 liikennöivät Vaasan keskustaan. Katso reitit ja aikataulut Vaasan kaupungin verkkosivuilta.